Welkom bij de Arnhemse Dart Organisatie (ADO)

Wintercompetitie 2020-2021 > start later!

Beste teamcaptain en leden,

 

In navolging van de NDB, en bijna alle regionale bonden, heeft het bestuur van de ADO besloten om de wintercompetitie 2020-2021 niet te laten starten op 5 oktober.

 

Zolang het Coronavirus wederom aan het uitbreiden is, en helaas ook in onze ruime ADO regio van zich doet spreken, kunnen wij als ADO bestuur niet anders dan de competitie opschorten. Gezondheid gaat voor alles.

 

De ADO gaat de wintercompetitie uitstellen met als eventuele nieuwe startdatum: maandag 4 januari 2021.

 

We gaan vanaf die datum proberen om dan een hele competitie te kunnen volbrengen. We zullen dan ergens half juli eindigen. Net voordat regio midden de zomervakantie ingaat.

 

Dat bovenstaande een wens is moge duidelijk zijn. Het bestuur zal in het weekend van 12-13 december definitief gaan beslissen of de start van de competitie op 4 januari haalbaar is.

 

Indien deze datum ook niet haalbaar is, zal teruggave van de contributie voor 31-12-2020 in gang gezet worden.

 

Indien over bovenstaande beslissing nog vragen zijn kan je deze richten aan onze secretaris Michael Faasen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Namens het ADO bestuur,

 

Robin Frietman

Voorzitter

Mededeling wintercompetitie 2020-2021

Beste teamcaptain,

Allereerst zijn wij erg verheugd met de inschrijving van maar liefst 141 teams voor de wintercompetitie ’20-’21!

Mede doordat de volledige ere, 1e divisie en bijna volledige 2e divisie zich opnieuw ingeschreven heeft, kunnen wij de vele promotie/degradatie verzoeken niet honoreren. Er is simpelweg geen ruimte om aan alle verzoeken te voldoen. Deels voldoen aan de wensen zien wij als bestuur als onwenselijk.

Geen Zomercompetitie, we gaan voor de Wintercompetitie!

Beste leden,
 
We zitten nu eind mei, versoepelingen van onze intelligente lockdown zullen de komende tijd meer en meer plaats gaan vinden. Een stukje horeca open per 1 juni, spannend hoe dit gaat lopen.
Helaas is er op dartgebied op korte termijn nog weinig goeds te melden. Voorlopig zijn alle sportcompetities nog steeds niet mogelijk, dit zal op z’n vroegst per 1 september weer opgestart worden, zo is nu de prognose.

Uitnodiging en voorinschrijving A.L.V. 9 juli 2020

11CAAFB7 7DB7 4DB2 A768 233B8BC8328A 4 5005 c

Uitnodiging en voorinschrijving Algemene Leden Vergadering ADO te houden op 09-07-2020. LET OP: AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK!

Geacht ADO lid,

Op donderdag 25 juni 2020 stond de jaarlijkse ALV van de ADO gepland. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat alle corona maatregelen ook onze organisatie hard heeft getroffen. De wintercompetitie 2019/2020 was al tot een abrupt einde gekomen en ook de ADO ranking, beker en divisiekampioenschappen konden geen doorgang vinden.

Bericht van de voorzitter

Heteren April 2020
Beste leden,
Achter de schermen zijn we hard aan het peinzen hoe nu verder met de dartsport. Zolang de 1,5 meter criteria erop zit vanuit de regering word dit een lastig verhaal.
Welke cafés bestaan er straks nog en houden het hoofd boven water in deze moeilijke periode. Grootschalige evenementen zijn überhaupt verboden tot September.

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

Advertenties