Texel Januari 2015

Na afwezigheid van 3 jaar, met de vriendengroep maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken en de Krim in Texel bezocht tijdens de texeldartstrophy. Sinds de oprichting van dit zeer gezellige toernooi, word het druk bezocht door de ADO leden. Dat was ook dit jaar weer het geval, wat zelfs resulteerde  in het feit dat sommige ADO spelers de strijd tegen elkaar moesten strijden.

Vol goede moed gingen we vrijdagochtend vroeg op pad, om de file op de snelwegen en bij de boot te vermijden. Eenmaal bij de boot aangekomen, bleek dat er meerdere mensen dit idee hadden gehad. Dikke lange wachtrij, en een ijskoude wind mochten de pret niet drukken. Onder het genot van een heerlijk biertje, de wachttijd wat aangenamer gemaakt.

Op de Krim aangekomen, snel inchecken en de sleutels/pasjes van onze caravan bemachtigd. Snel de koffer uit de bus geladen, en met een sprint richting de dartzaal/café.  Daar kwamen we natuurlijk nog al snel wat ADO spelers tegen, waar je onder het genot van een drankje dan gezellig mee van gedachten wisselt. Op die vrijdagavond werd er geloot koppel gespeeld, waarbij vooral het plezier de boventoon voerde.  In het café gedeelte waar gewoon nog heerlijk gerookt mocht worden, bleef het tot in de late uurtjes gezellig. Rond middernacht onze caravan maar eens opgezocht, en dit bleek voor een enkeling onder ons, in het donker ineens een  lastige opgave. 

Rond de klok van 5.00 hadden mij huisgenoten genoeg genoten van de alcoholische versnaperingen, en de rest van de camping genoeg van onze muziek. Daarom besloten om toch maar wat te slapen. Vanwege onze korte nachtrust, kon ik mij die zaterdagmorgen niet tijdig uit de veren krijgen. Wat resulteerde in het feit dat ik de single niet mee mocht/kon spelen. Ik kwam natuurlijk veel te laat binnen, wat door de overige ADO leden met groot applaus gevierd werd. Maar dat terzijde.

Ook deze zaterdag was weer een groot feest, en tussen het feesten door nog een rondje langs de dartbanen om de ADO leden aan te moedigen. Met Co Stompe en Kim Huybrechts, en nog wat andere toppers heb ik heel wat mooie partijen voorbij zien komen. Na de finale zijn we nog een poosje in het café blijven zitten, en hebben de nodige medleys mee zitten brallen. Zaterdag maar een beetje bijtijds naar bed gegaan, omdat ik het als voorzitter natuurlijk niet kon maken om zondag tijdens de koppels te laat te komen.

Zondag keurig om 8.00 uit de veren, en op tijd bij de dartbanen. Moest ik samen met mijn koppelmaat tegen 2 ADO spelers ( zal de namen niet noemen uit privacy overweging)  en ook deze partij gingen wij glansrijk onderuit. Maar dat mocht de pret niet drukken. Tot onze spijt verloren wij ook de overige 3 poule wedstrijden, dus voor ons helaas geen podiumplaats dit jaar. Mijn koppelmaat en ik hebben gezworen, dat we aankomend jaar minimaal een week in trainingskamp gaan voor het volgende toernooi. Dus volgend jaar gaan we voor de prijzen.

Alle gekheid op een stokje, het was ook dit jaar een geweldig geslaagd toernooi wat ik iedereen kan aanraden. Ik hoop daarom ook in 2016 nog meer ADO leden op Texel te mogen begroeten.

En uiteraard mijn maten voor het meer dan geslaagde mannen weekend.

 

Voorzitter ADO

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
livetipsportal.com/nl/