Adverteren

 

ADVERTEREN OF JE TOERNOOI OP DE SITE VAN DE ADO?


Adoarnhem.nl is de website van de Arnhemse Dart Organisatie. De dartvereniging telt ongeveer 1.200 leden en ruim 120 locaties. Deze leden spelen wekelijks in competitieverband wedstrijden in een straal van ongeveer 40 km rond om Arnhem. De site van de ADO is o.a. het communicatiemiddel voor de leden. Tevens is de site vooral interessant omdat wekelijks de wedstrijden met de uitslagen er te vinden zijn. 

Interessant???
Waarom is de site nu zo interessant om op te adverteren vraag je, je nu waarschijnlijk af?

Het is simpel: deze site trekt jongeren van 15 tot 65 in verschillende doelgroepen aan, van scholieren tot vutters. Wel hebben al deze mensen een aantal zaken gemeen met elkaar. Zo vinden ze allemaal darten een leuke “sport”, houden ze van gezelligheid, zijn het over het algemeen mensen die graag van een uitje houden. Een mooie doelgroep dus. Een interessante doelgroep dus voor bedrijven, verenigingen en webshops. Onderstaand een aantal cijfers hoe interessant adverteren op de ADO site is!

Bezoekers: gemiddelde van 500 bezoekers per dag, vaak ruim 15.000 bezoeken per maand, en let op gemiddeld ruim 3000 unieke bezoekers per maand!!

Ook kunnen wij toernooien goedkoop extra aandacht geven op de site, gratis kan dit door een vermelding op de toernooipagina, betaald kan dit door een banner (afbeelding met link) te plaatsen op de homepage en de toernooipagina, voor het plaatsen voor de duur van 1 maand rekenen wij een vergoeding van €25,=

Wil je als bedrijf, vereniging of webshop een advertentie plaatsen voor 1 maand tot wellicht 1 jaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor €125,= heb je al een doorlopende advertentie voor 12 maanden!!!!

 

 

 

 

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.