Led ring verlichting vragen en antwoorden.

 

 

6139 300px thumb

Dit is de nieuwe verlichting die steeds vaker wordt toegepast bij de dartborden. Wij van de ADO krijgen dan ook veel vragen of dit toegestaan is. Dit is een lastige omdat de meningen hier over verdeelt zijn. Hieronder staan een aantal punten waar je zeker aan moet voldoen wil je deze ring kunnen toepassen in de competitie.

-        De ring is super geschikt voor verlichting van het dartbord. Er is overal licht dus  is er geen schaduw meer aanwezig.

-        De bull wordt vaak slechter bereikt door het LED licht waardoor die een stuk donkerder wordt. Daarom moeten er wel 1 of 2 spots bij op worden geplaatst.

-        LED verlichting is er wit/blauw van kleur. Deze kleur verlichting is niet prettig voor je ogen waardoor je erg snel moe wordt. Darten vergt best veel van je concentratie als het licht dan ook te wit is wordt je nog sneller moe. Ook daarom moet er 1 of 2 spots bij geplaatst worden.

-        Omgevingslicht is ook een erg belangrijk punt. Als je de omgeving te donker maakt krijg je heel erg het gevoel dat je in een tunnel staat te gooien. Soms kun je je eigen hand niet eens meer zien en dat kan niet de bedoeling zijn.

Conclusie: wij denken dat de LED ring echt gaat bijdragen aan het verbeteren van de sport. Neem de volgende punten mee en dan heb je de beste verlichting van de competitie. Voor vragen stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
livetipsportal.com/nl/