Jubilarissen gezocht!

 

 

Jubilarissen gezocht!

Zoals jullie in het voorwoord van onze voorzitter in het jaarboek hebben kunnen lezen bestaat de ADO in 2017 al weer 30 jaar. Dat zal niet ongemerkt voorbij gaan maar begin volgend jaar horen jullie hier meer over.

30 jaar ADO gaat natuurlijk niet vanzelf. Daar zijn vrijwilligers en bestuursleden voor nodig en natuurlijk (maar vooral) leden! En daar zijn we nu naar opzoek. Leden die al twaalf en een half of vijfentwintig jaar lid zijn van de ADO. Misschien zijn er zelfs leden die langer lid zijn, misschien zelfs vanaf het begin, dus al dertig jaar. Naar die leden zijn wij op zoek. Het ADO bestuur zou deze leden graag in het zonnetje willen zetten middels een leuke attentie/herinnering.

Dus ben jij twaalf en een half of vijfentwintig jaar lid van de ADO of weet jij iemand in jou team die daar voor in aanmerking komt laat het ons dan weten. De enige voorwaarde die wij als bestuur stellen is dat het wel een onafgebroken lidmaatschap betreft. (dus niet één of twee jaar gestopt en daarna weer lid geworden)

De namen van de leden kan men mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitreiking van het cadeau aan de jubilarissen zal jaarlijks plaatsvinden op de Algemene leden Vergadering van de ADO. Dit jaar zal de Algemene Leden Vergadering gehouden worden op donderdag 29 juni bij Onder de Toren in Elst.

  

MAY THE DARTS BE WITH YOU!

Michael Faasen, secretaris ADO.

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
livetipsportal.com/nl/