Jacco de Jong - De razende reporter

jacco

Gister mochten we aantreden tegen guess who's back uit Veenendaal. De uitwedstrijden hadden we met 6-3 gewonnen. maar dat was een hele lastige pot.

Onze opstelling was als volgt. 1. Onze eigen Ted Henkie! 2. De mighty minion Jacco. 3. Onze T Gerrit. 4. Den Dave. 5. Onze Homer Simpson. Henk ging van start helaas was het niet Henk zijn avond en die verloor met 3-0. Toen mocht Jacco aan de bak. Zijn pijlen waren net een uur geleden binnen gekomen dus het was extra spannend. Jacco komt met goed spel op 2-0 voor toen begon zijn tegenstander triples te raken en het werk 2-2 uiteindelijk maakt Jacco met een mooie 80 finish een einde aan de partij en wint hem 3-2 ??. Toen was het de beurt aan Gerrit. Gerrit is weer helemaal aan het terug komen. In zijn eigen legs ijzersterk in die van de tegenstander iets minder. Maar ook Gerrit beslist het duel met 3-2 en pakt opnieuw een zeer belangrijk punt!! Daarna mocht Dave. Die vliegt echt uit de startblokken na 15 pijlen op een dubbel hij pakt dan ook de 1ste leg. Dave had alleen wat moeite met zijn tegenstander die erg langzaam gooide langzaam zijn pijlen uit het bord haalde dus zijn spel haperde een beetje. Uiteindelijk hersteld Dave zichzelf erg knap en trekt de partij met veel 100+ scores over de steep met 3-1! 

Singels 3-1 voor 9-8 in legs.

Henk neemt zelf zijn besluit om te gaan wisselen en Johan mag het gaan proberen. Die start de 301 dubbel in met Jacco. De tegenstander was gebrand om te winnen en liet dit ook blijken. Gooit een 90 finish en 120 in. Maar Jacco en Johan bezwijken niet! Met een super knappe laatste leg pakken ze de 3-2 overwinning! Gerrit en Dave voor de volgende koppel. Man man man wat een eerste leg deze rammen ze even in no time naar de 0 punten. Daarna is de focus een klein beetje weg maar ondanks dat wordt het gewoon een mooie 3-0 overwinning. 

De 501 beginnen we met Dave en Johan. Johan krijgt iedereen gek met een heerlijke 156 finish in de 1ste leg! Dave doet verder het scorende werk en Johan checkt het gewoon! 3-0 winst ook hier!! Gerrit en Jacco mogen dan de koppels afsluiten. Dit betrouwbare koppel is gewoon te goed voor de meeste koppels en dit bleek ook nu weer het geval. Met keurig spel wordt dit ook 3-0.

Koppels 7-1. 20-10 in legs.

De teamronde dan nog. Nu hebben wij het probleem dat we bierrondes erg slecht kunnen. Maar onze Homer simpson had na de 156 finish babbels genoeg. Hij bluft na de tegenstander dat die de teamronde nog een 120 boekje zal gooien. We spelen echt sinds tijden weer een zeer nette bierronde. En ja nu komt het aller mooiste van de avond! Gerrit zet hem met een keurige 60 weg vanaf 180 naar 120. Johan is nu aan de beurt. Jacco helpt Johan nog heel even herinneren aan wat hij tegen de tegenstander zei. Owja..... luidt zijn reactie. T20 is goed! S20 is goed maar hij kan het slecht zien doet een stapje opzij ziet dat het goed is en gaat weer staan. Hoppa D20 gaat er ook in! GEKKENHUIS!!! Posthoorn 2 pakt opnieuw een heerlijke overwinning en is nu wel even weg uit de onderste regione! Respect voor het team weer heerlijk gegooid mannen! Op naar volgende week! 

De razende reporter!!

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
livetipsportal.com/nl/