Jacco de Jong - De razende reporter - verslag 3

 

Woensdag 19-04-2017.


De uitgestelde wedstrijd uit tegen Dc de Kroon stond op ons programma. De kroon uit lastige tegenstander iedereen heeft het daar wel lastig. Dus we waren gewaarschuwd.

We speelde met hetzelfde clubje als de week ervoor.


Den Dave mocht weer beginnen. Hij opent erg sterk met veel triples weet die de partij snel naar zich toe te trekken. 1ste leg gaat snel maar de dubbels laten hem in de steek 1-0 achter 2de leg gaat snel en netjes uit 1-1. 3de leg tovert Dave een fantastische 125 finish uit de hoed 1-2. Maar dan zijn de scores ineens weg triples vallen niet meer en hij maakt het zich ongelooflijk moeilijk. Het wordt nog 2-2 zelfs maar dan de laatste leg trekt die hem toch over de streep 3-2 winst. Mister T naar de oche voor de 2de pot. Hij loopt al de hele tijd te klagen over koude handen geen gevoel in de arm dus dit belooft niet veel goeds. En dat blijkt ook wel T komt geen moment in z'n spel en wordt dan ook met 3-0 terug gestuurd. Au dat is even onverwachts. Mighty minion mag het nu gaan proberen.

Scorend fantastisch veel tonnen echt triples in overvloed. 1ste leg na 15 darts op tops maar daarna mist die er ook 15 op de dubbel. 1-0 achter. 1-1 wordt gemaakt met een mooie 76 finish. 3de leg zelfde verhaal weer 12 missen op de dubbel 2-1. 4de leg alweer 6 pijlen gemist en de tegenstander checkt op haar na 130 finish. Toch 2-2 gemaakt en de laatste leg gaat dan uiteindelijk vrij gemakkelijk naar ons 3-2 winst. Homer aan de beurt. 1ste leg gaat het weer lekker 0-1. 2de leg blijft die gewoon door gaan en ja boekie.


Johan checkt 117 finish hoppa weer een punt erbij! 0-2 maar dan vergeet die het iedere leg af te maken 1-2. Danny gooit de 4de leg D8 D8 om 2-2 te maken. Pffff weer een laatste leg om te beslissen. Maar Johan wordt kwaad op zichzelf en dit helpt. Hij klapt er een fantastische 16 darter in om de pot te beslissen! Moeizaam maar toch 3-1 voor in de singels. Nu de koppels nog!


301 Johan en Jacco. Weer een moeilijk pot tegen het sterkste koppel van de avond. Dubbels worden hier erg snel ingegooid en alles gaat met de darts mee. Nog een 100 inshot van de kroon erbij en een 99 finish van Jacco. (Waarom 99 geen boekie is en 100 wel is me nog steeds een raadsel ??) maar deze koppel wordt nipt met opnieuw 3-2 verloren. Gerrit en Dave dan maar proberen de voorsprong uit te bouwen. Dit gaat zonder problemen eigenlijk. Ook hier zijn we steeds snel in maar ook niet onbelangrijk ook een keer snel uit. De tegenstander heeft echt geen schijn van kans. Dave beslist de wedstrijd met een heerlijke 100 finish dit is z'n 2de boekie van de avond. Wat een uitslover 3-0 voor ons!


501 Gerrit en Jacco. De 1ste leg is toch echt nog wel warm draaien. 1-0 achter maar dan komt de trein opgang triples beginnen te vallen en de druk op de tegenstanders wordt handig opgevoerd. Dubbels vliegen er eindelijk weer een beetje normaal in en dit wordt een degelijke 3-1 overwinning! Dave en Johan mogen nu. Hier gebeurt toch weer hetzelfde als de hele avond eigenlijk wat missen we weer een hoop dubbels. Scorend zijn we echt de baas maar die dubbel valt gewoon niet. Ze krijgen ondanks scorend hoog niveau toch 3-1 aan de broek. 5-3 is de tussenstand en de pee zit er toch een beetje in bij de mannen van De Posthoorn. Ze kijken stiekem toch een beetje naar boven en dan is ieder punt welkom. Dus we peppen elkaar op voor de teamronde! 1ste leg zelfde verhaal scorend de baas geen dubbel 1-0.

De volgende leg draait het eigenlijk om. Tegenstander eerder op de dubbel maar vergeet het af te maken. En Jacco profiteert dankbaar. De laatste leg dan maar gas geven jongens!! Dit gebeurt ook wel maar weer geven we de tegenstander een kansje. Gelukkig maakt Dave het uiteindelijk koel af en weten we ook deze wedstrijd winnend af te sluiten. 6-3 winst!! We mogen weer trots zijn mannen!! Dit hebben we weer geflikt! Posthoorn 2 neemt nu positie 3 over van het barretje in de competitie. Knappe prestatie mannen! Toch wil ik Sem Groenendijk van DC de Kroon even een compliment geven! Nog een jong mannetje maar toch bepalend voor dit team erg knap gedaan jongen! Dit was hem weer tot over 2 weken uit naar mike's.


Groetjes de razende reporter!

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
livetipsportal.com/nl/