Jacco de Jong - De razende reporter - verslag 5

10-05-2017

Uit tegen de Boemerang in Ede. Vorige wedstrijd was een 6-3 overwinning voor ons dus we gaan weer voor de winst!

Opstelling: 1. Dave
                  2. Gerrit
                  3. Jacco
                  4. Johan
Den dave mag uiteraard beginnen. Zijn tegenstander begint met 3 en hij antwoord met 7. Het niveau is er gelijk
?. Daarna gaat die steady gooien en de tripels komen. Hij komt netjes op 1-0 voor. De volgende leg krijgt die moeite met z'n dubbels en de tegenstander snoept em af 1-1. Scorend gaat het gelukkig weer lopen voor Dave hij mist 116 finish. Maar z'n dubbel valt vlot 2-1 voor. De laatste leg loopt die scorend weg en maar weer lastig op z'n dubbel gelukkig red D4 hem en hij wint de partij met 3-1!!


Mister T is up next! En precies optijd komt onze grote mascotte binnen carli
?. De tripels blijven de 1ste leg een beetje uit. Zijn dubbels is toch ook zoeken. Gelukkig doet de tegenstander het ook niet 1-0 voor. In leg 2 komen de tripels op gang. Met een lekkere 43 finish komt die op 2-0! Maar hij komt maar niet echt op gang. Hij mist op een haar na 63 finish. Tegenstander gooit z'n dubbel maar niet en Gerrit mag opnieuw aanleggen voor de wedstrijd. Hij blijft z'n dubbel missen 2-1. De 4de leg gaat het dan eindelijk lopen bij Gerrit de ene trippel na de andere. Maar nu mist die z'n dubbel 2-2. Alles of niks in de laatste leg! Het blijft wisselvallig. Maar als die hem binnen haalt is er niks aan de hand. Hij mist 127 finish voor de wedstrijd maar hij mag terug komen dubbel 16 check!!! Hoppa 3-2 winst!! Mighty minion naar het bord als nummer 3. Hij begint gelijk met 140 dus dat ziet er goed uit normaal 140 in dezelfde leg. Daarna zakt het iets af maar toch 22 pijlen uit. Leg daarna weer in 22 pijlen zet hem vanaf 163 weg op tops keurig. Laatste leg gaat de tegenstander toch iets meer raken en Jacco mist helaas teveel tripels. Tegenstander mist 99 finish en Jacco checkt em met 48. 3-0 winst!


Nu is het de beurt aan Homer! Even zoeken maar hoppa daar is de 180 alweer wat een boekie beest is het aant worden. In dezelfde leg is het wegzetten naar een dubbel een probleem en de dubbel zelf ook. Tegenstander profiteert optimaal. 1-0 achter. Volgende leg maar weer opnieuw. Met die 180 lijkt die z'n triples vergooit te hebben. Maar halverwege de 2de leg komt het toch weer op gang. Maar het komt niet los tot nu toe is het zijn avond nog niet. Hij mist 108 finish op tops
?. Tot 2x toe valt de dubbel 10 eruit. Maar z'n tegenstander gooit ook de dubbel niet. Toch weet die hem te stelen! 1-1 en doooooor. En weer met 11 beginnen ?. Daarna loopt het toch iets beter maar de tegenstander gooit 87 finish met 2 pijlen. Hij blijft zoeken en zoeken maar het gevoel lijkt niet te komen ?. Ineens is daar de 140 score gaat die het toch omdraaien? Hij mist 96 finish op de draad. Hij flikt het weer op dubbel 2! 2-2 nu afmaken dan maar!! Ik kan er niet meer tegen dus ben ff weg! Ik zie alleen maar gespannen koppies. Hij verliest hem met 3-2 op de dubbel. Toch weer een mooie voorsprong in de singels! 3-1 voor.


Johan en Jacco in de koppel. Jacco gooit gelijk 60 in de leg is alweer uit voordat de tegenstander in is. 2de leg lopen ze weer hard weg ook gemakkelijke winst 2-0 voor. Dan gooit de tegenstander de laatste leg gelijk in. Jacco dacht wacht ff bam 160 inshot! Toch wordt de leg nog spannend maar Jacco checkt dubbel 2. 3-0 winst hoppa! Gerrit en Dave zijn aan de beurt. Gerrit check in maar de tegenstander volgt gelijk. Tegenstander mist op z'n dubbel maar de jongens straffen het niet af 1-0 achter. Dubbel is opnieuw snel in en deze leg maken ze het ook af 1-1. Volgende leg tegenstander checkt gelijk maar wij ook 72 in van Dave! Een 137 van Dave lijkt ons op het goede spoor te zetten! Maar de dubbels worden aan beide kanten gemist tegenstander vind em als eerste deze is wel zuur afgesnoept! Dave checkt hem gelijk weer goed in alleen tegenstander volgt direct! Hoog niveau in deze koppel tripels genoeg! Dave verkijkt zich en gooit op dubbel 10 terwijl er tops stond. Tegenstander straft het direct af 3-1 verlies. Gerrit en Jacco in de koppel. Nou dat begin slaan we maar ff over wat een drama begin. De eerste 2 legs krijgen we geen dubbel te zien. Dan gaan we toch maar ff darten. Na 15 darts staan we op tops en Gerrit checkt em dan ook netjes! Leg daarna stampen we gewoon door en ook die wordt binnen gehaald! 2-2 nou afmaken dan! Maar niets is minder waar we krijgen de kansen wel maar Jacco krijgt de bibbers op 35 en mist kansloos Gerrit nog 3 pijlen zo strak op de dubbel 6 dat iedereen denkt dat die binnen is. Tegenstander straft het en we verliezen met 3-2.

Dave en Johan moeten het dan maar goed maken in de laatste koppel! Dave begint sterk! Maar de tegenstanders knokken zich terug in de leg. Tegenstander maakt 1-0 via dubbel 18. Dave start weer fenomenaal! Maar de tegenstander antwoord goed. Dave blijft gewoon door beuken deze leg en checkt em gelijk 1-1! Sjonge jonge Dave dit is echt heel knap!! Johan gaat heerlijk meedoen!! Dave mist 65 op een haar na. Strakke strakke pijlen op de dubbel maar hij mag er niet in! Via dubbel 1 wordt het 2-1 voor ons Johan red em! Dave begint zoals gewoonlijk weer met een streep! En Johan gelijk 129 erachter aan! Man man wat een knappe leg is dit! Dave zet hem netjes op tops weg! Johan naar het bord en check! Heerlijk dit! Knappe overwinning super koppel!! 3-1 winst!

5-3 voor nu vlammen in de bierronde!! 1ste leg worden we toch even overklast 1-0 achter. Daarna gaan we eindelijk darten! Super 2de leg die Dave uiteindelijk checkt! 1-1. De laatste leg gaan we er vol voor! Gerrit zet hem keurig weg op 44. Jacco gooit zich op bizarre wijze kapot ?. Maar Johan hersteld het gelukkig door 4 en tops erin! Hoppa 6-3 winst!!! Toch weer een overwinning en een keurig resultaat!! Klasse jongens!! Gewoon zo door gaan! Volgende weer een keer thuis!

Tot volgende week de razende reporter!

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
livetipsportal.com/nl/