Wesley van Beukering - De razende reporter

Woensdag speelde we met de Corner pub 1 onze laatste Competie wedstrijd in de ADO Competie.huis tegen 't Nippertje mochten wij het aanleggen. de Nummer 3 van de competie thuis altijd lastig.
Om 20:00 starte we dan met de Singels , eerst nog gezellig iets samen gedronken en gepraat en toen klonkt het in de Kroeg Let's Play darts , Game On.
Vincent mocht beginnen in de singels een sterke partij van Vincent leverde ons de 1-0 op hij won 3-0. Daarna kwam Wesley hij had het de eerste leg even moeilijk.
hij komt 0-1 achter naar een sterke leg van de tegenstander , daarna lijkt die wakker hij breakt zijn tegenstander met een 18 darter.
1-1 daarna geeft wesley niks meer weg hij pakt ze eigen leg en breakt op nieuw dit keer met een 16 darter. 3-1 (0-2)
daarna mocht Ludwig spelen ook hij maakt het spannend maar zijn favoriete dubbel laat hem niet in de steek de D10 viel alsof het niks was hij wint 3-0 in een wedstrijd waar de scorens dicht bij elkaar liggen.
Complimenten naar zijn tegenstander Nico Hommerson voor zijn goede spel. maar het staat nu 3-0 in het voordeel van de Corner Pub 1. ze stonden al 6 punten los van de concurentie en 1 punt erbij betekend lijfsbehoud. Danny mocht spelen hij begon niet sterk , lijkt nog ff de spieren warm te gooien deze partij gaat de volle 5 legs door , het word 0-1 , 1-1 , 2-1 , 2-2 , 2-3. erg leuke wedstrijd ook het nippertje op het wedstrijdformulier 3-1
 
toen kwamen de Koppels vincent & Wesley spelen de eerste dit is net als de vorige wedstrijd een spannende partij waar ook alles 5 legs lang duurt , 1-0 , 1-1 , 2-1 , 2-2 ,2-3. het nippertje lijkt gewend te zijn aan de baan en zijn weer terug in de wedstrijd het word 3-2 toen mochten Danny & Ludwig spelen hun hadden het een stuk makkelijk hun winnen 3-1 complimenten aan Cees Hommerson voor de mooie 110 Inshot. 4-2 en dat betekend Corner Pub 1 blijft in de 2de divisie. de blijdschap was groot maar we moesten niet vergeten dat we nog moesten spelen verder. dan mag vincent samen met Danny Koppelen. een erg sterke pot van beide kant. de 1-0 is een feit in een strakke leg , dan word het 1-1 , 2-1 & met een 18 darter word het 3-1. nu staat het 5-2 en krijgen we de felicaties al van de tegenstander erg sportief maar we moeten nog een paar partijtjes. Wesley en Ludwig mochten aanleggen voor de laatste Koppel een leuke wedstrijd waar het begin dichtbij elkaar lag , maar later in de partij werd de Corner pub beter en winnen terecht met 3-1 hun koppel. 6-2 dan moet er nog een bierronde gespeeld worden. de Corner pub speelt deze bierronde erg sterk met elke beurt 1a2 trippel(s) en winnen 2-0 terwijl de tegenstander nog aardig bij blijf 7-2 eindstand.
 
Wij van de Corner pub 1 zullen volgend jaar stoppen en naar verschillende teams gaan , wij willen de Kroeg Corner pub bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen.
wij willen in het speciaal Kroeg eigenaar Marco Eulink bedanken bedankt voor alle tijd en moeite wat er in ons team is gestoken. uiteraard komen we zeker nog een keer terug
wij wensen de kroeg veel succes in de toekomst & ook alle andere teams in de kroeg heel veel succes verder in de toekomst
 
Op naar het volgend seizoen !!!
 
De razende reporter !!

 

 

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
livetipsportal.com/nl/